Våre personvern regler

Vi verdsetter ditt besøk til nettstedet vårt og din interesse for våre produkter og tjenester. Vi vil at du skal føle deg sikker på å besøke nettstedet vårt, og vi forsikrer deg om at din personlige informasjon er trygg hos oss. Vi tar personvern på alvor, og denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personlig informasjon, og hvordan du kan utøve dine personvernrettigheter.

Bruk av personlig informasjon

Når du kontakter oss, behandler vi informasjon for å svare på spørsmålene dine. Vi lagrer informasjon som er nødvendig for å svare på din henvendelse. Hvis du ringer til oss, vil vi lagre telefonnummeret ditt og samtaletidspunktet. Hvis du kontakter oss via e-post, lagrer vi din forespørsel, vårt svar og din e-postadresse.

Cookie-bruk

Dette nettstedet eller dets tredjepartsverktøy bruker informasjonskapsler. Cookies sendes til nettleserne og lagres i nettleseren. Informasjon blir deretter sendt tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren. Dette gjør at webserveren kan identifisere og spore nettlesere. Les mer om informasjonskapsler og tredjepartsverktøy som brukes på denne websiden nedenfor.

Albacross

Albacross er en sanntids målrettingsplattform for B2B og arbeidsgivere. Albacross fungerer ved å identifisere selskapene som besøker et nettsted, og deretter gjøre denne innsikten tilgjengelig i organisasjonens eksisterende verktøy. Retningslinjer for personvern fra Albacross er tilgjengelige på: https://albacross.com/privacy-policy/

Blokkere informasjonskapsler

De fleste nettlesere lar deg nekte å akseptere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene. Vær oppmerksom på at blokkering av informasjonskapsler vil ha en innvirkning på brukervennligheten til noen nettsteder.

Nyhetsbrev

Når du registrerer deg for å motta nyhetsbrev, blir din e-post og annen personlig informasjon lagt til vårt system for distribusjon av nyhetsbrev. Vi behandler informasjonen du deler med oss ​​konfidensielt. Du kan når som helst avslutte abonnementet på nyhetsbrevet ved å klikke på avmeldingslenken i nyhetsbrevet du mottar fra oss eller kontakte oss direkte. Les mer om verktøyene vi bruker for å distribuere nyhetsbrev nedenfor.

Mailchimp

Mailchimp er en online markedsføringsplattform som drives av The Rocket Science Group LLC. Tjenestene gjør det mulig å blant annet sende og administrere e-postkampanjer og vise annonser. Finn ut mer om Mailchimp's personvernregler her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Ytterligere informasjon

Hvis du har spørsmål om vår personvernpolicy, kan du kontakte oss.

Tilbake til Hjem